McConnell ADU
       
     
First Floor Plan
       
     
Second Floor Plan
       
     
North Elevation
       
     
East Elevation
       
     
South Elevation
       
     
West Elevation
       
     
McConnell ADU
       
     
McConnell ADU

Renovation of an existing garage to include a new accessory dwelling unit and laundry facilities.  A custom slatted wood screen softens the presence of the building on the main residence's rear yard and provides a private entrance for tenants at the back of the building.

First Floor Plan
       
     
First Floor Plan

A new garage with laundry and bathroom facilities on the ground floor.  The stair up to the accessory dwelling unit is enclosed by the custom wood screen.

Second Floor Plan
       
     
Second Floor Plan

The accessory dwelling unit consists of an open kitchen/living room , bedroom with en-suite bathroom and laundry, and private patio.

North Elevation
       
     
North Elevation

The roof slopes up dramatically to the north letting in abundant natural light to the main living space of the accessory dwelling unit.  The custom wood screen encloses the entry on the ground floor.

East Elevation
       
     
East Elevation

The garage is accessed through a folding glass door.

South Elevation
       
     
South Elevation

A private patio on the second floor is oriented for maximum sunlight and privacy from the main residence.

West Elevation
       
     
West Elevation

The roof slopes up dramatically to the north letting in abundant natural light to the main living space of the accessory dwelling unit.  The custom wood screen encloses the entry on the ground floor.